Contacte / compra

Voleu comprar alguns dels nostres productes? (xemeneies metàl.liques, xemeneies d'etanol, xemeneies elèctriques, xemeneies de gas, cassets i recuperadors, estufes de llenya, combinatoris llenya / pèl.let, barbacoes, forns i cuines, utillatge de foc).

Envieu-nos el següent formulari per a qualsevol consulta i/o observació que ens vulgueu fer, així com per fer comanda dels nostres productes.


Consulta i/o observació que ens vulgueu fer:


Si voleu fer una comanda d'algun/s dels nostres productes, indiqueu en quin/s producte/s esteu interessats (amb el número/s de referència siusplau si es tracta de producte/s OUTLET) i ens posarem en contacte el més aviat possible per tal de fer efectiva la comanda:

Els camps marcats amb (*) són obligatoris.

MUNTATGES I MES ESCALFOC S.L (NIF: B-25632522) d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de caràcter personal i el Reglament de Desenvolupament de la LOPD 1720/2007, ha adoptat les mesures i nivells de seguretat de protecció de les dades exigides. Les dades recollides a través del formulari o les adreces de correu electrònic disponible a la pàgina web, seran objecte de tractament per donar curs a la seva petició i remetre-li informació comercial que puguin ser del seu interès, per qualsevol mitjà i en qualsevol suport, inclosos els mitjans electrònics, sobre els nostres productes i promocions. Vostè pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel.lació i oposició expressats en l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades, mitjançant comunicació escrita tramesa a la següent adreça postal: Av. Guillem Graell, nº 38 - 25700 LA SEU D'URGELL (Lleida) o bé enviar un correu electrònic a escalfoc@xemeneiesescalfoc.cat, juntament amb la documentació que se li requereixi.

Treballem amb els millors proveïdors:

ROCAL, llars de foc, inserts, termoxemeneies, xemeneies, estufes, barbacoes
JOTUL, xemeneies i estufes de llenya
JOLLY MEC, xemeneies i termoxemeneies, estufes i termoestufes, cassets, calderes, de llenya i pèl·let
LACUNZA, cuines, estufes, xemeneies
PLANIKA, estufes de bioetanol, de gas i elèctriques
BODART & GONAY, llars de foc de llenya
SCAN, estufes, llars de foc
STUV, estufes de gas, estufes de llenya, llars de foc, xemeneies, estufes de pèl·lets
ORTAL, xemeneies de disseny, xemeneies a mida, xemeneies de gas
HOXTER, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes de pèl.let de qualitat
DOVRE, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes de pèl.let de qualitat
LE FEU, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes etanol
SPARTHERM, calefacció, llars de foc, estufes, xemeneies de disseny, xemeneies a mida
CL DESIGN, xemeneies de disseny, xemeneies a mida