facebook instagram linkedin

logo
Sobre nosaltres
Serveis
Catàlegs proveïdors
Productes
Situació
Formulari de contacte / compra
E-mail

consulteu el nostre
OUTLET!

catàlegs proveïdors

logo_petit

Les marques amb les que treballem ens permeten oferir-vos els millors productes, la millor qualitat i assistència tècnica, el millor preu i alhora estalviar amb la seva gran eficiència energètica i de consum. Aqui hi trobareu un recull dels catàlegs dels nostres proveïdors:

HOXTER

RÜEGG | RÜEGG | RÜEGG | RÜEGG

DOVRE

LE FEU

ROCAL

SCAN

ORTAL

SPARTHERM | SPARTHERM | SPARTHERM (xemeneies)

BODART & GONAY

JOLLY MEC | JOLLY MEC | JOLLY MEC

JOTUL

STUV | STUV | STUV

CL DESIGN

LACUNZA

ALFA PIZZA

Aquest recolzament ens permet oferir-vos el millor servei en calefacció, barbacoes, forns i cuines, a Catalunya, Lleida, Cerdanya, Berguedà,... Andorra i Sud de França.

Tot en calefacció, xemeneies metàl.liques, cassets i recuperadors, xemeneies de gas, estufes de llenya, estufes de pèl.let, calderes de llenya i pèl.let, barbacoes, forns i cuines, utillatge de foc,... i molt més!

 
logo XEMENEIES ESCALFOC
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC S.L. - NIF: B-25632522
Botiga (La Seu d'Urgell): A. Guillem Graell, nº 38 baixos - 25700 LA SEU D'URGELL (Lleida)
Tel: 607 617 623 - E-mail: escalfoc@xemeneiesescalfoc.cat - PRIVACITAT DE DADES
whatsapp XEMENEIES ESCALFOC WhatsApp (+34 607 617 623)
logo ARC DE MARBRE
L'ARC DE MARBRE
Botiga (Andorra): Av. Santa Coloma 31 - AD500 Andorra la Vella (PRINCIPAT D'ANDORRA)
Tel. 00376 391006 - 00376 824408 - E-mail:arcdemarbrexemeneies@gmail.com
whatsapp ARC DE MARBRE WhatsApp (+00376 391006)

ROCAL, llars de foc, inserts, termoxemeneies, xemeneies, estufes, barbacoes JOTUL, xemeneies i estufes de llenya JOLLY MEC, xemeneies i termoxemeneies, estufes i termoestufes, cassets, calderes, de llenya i pèl·let LACUNZA, cuines, estufes, xemeneies BODART & GONAY, llars de foc de llenya SCAN, estufes, llars de foc STUV, estufes de gas, estufes de llenya, llars de foc, xemeneies, estufes de pèl·lets ORTAL, xemeneies de disseny, xemeneies a mida, xemeneies de gas HOXTER, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes de pèl.let de qualitat DOVRE, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes de pèl.let de qualitat LE FEU, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes etanol SPARTHERM, calefacció, llars de foc, estufes, xemeneies de disseny, xemeneies a mida CL DESIGN, xemeneies de disseny, xemeneies a mida

Disseny Gràfic Lillet