facebook instagram linkedin

logo
Sobre nosaltres
Serveis
Catàlegs proveïdors
Productes
Situació
Formulari de contacte / compra
E-mail

consulteu el nostre
OUTLET!

productes

logo_petit
logo_petit xemeneies metàl.liques
logo_petit cassets i recuperadors
logo_petit xemeneies de gas
logo_petit estufes de llenya
logo_petit estufes de pèl.let
logo_petit xemeneies d'etanol
logo_petit barbacoes, forns i cuines
logo_petit utillatge de foc

Seleccioneu les categoríes de productes que us interessin al menú de dalt (xemeneies metàl.liques, cassets i recuperadors, etc) per obtindre més informació.

Som Distribuïdors Oficials a la Seu d'Urgell i Andorra, únics i exclusius, de productes ROCAL, JOTUL, JOLLY MEC, LACUNZA, BODART & GONAY, SCAN, STUV, ORTAL, HOXTER, DOVRE, LE FEU, SPARTHERM, CL DESIGN.

SISTEMES DE CALEFACCIÓ PER A PASSIVE HOUSE
Passive houses, edificis passius, construccions passives... Passive house és un estàndard internacional d'eficiència energètica, un estàndard de construcció d'un habitatge que sigui veritablement eficient en el seu consum energètic, amb un consum d'energia molt baix. Tenim productes de calefacció que s'adapten perfectament a aquesta mena de construccions. Consulta'ns!

Tots els nostres productes tenen un tret distintiu comú: el fet de passar les proves d'anàlisi als laboratoris més estrictes d'Europa. Això fa que siguin els més sostenibles i eficients del mercat.
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC S.L. té una àmplia experiéncia en el món de les llars de foc, xemeneies de llenya, xemeneies de pèl.let, cassets, recuperadors, estufes, calderes, calefaccions, barbacoes, forns i cuines, que ens permet oferir moltes possibilitats en el disseny, construcció i instal.lació d'aquests productes. Adaptats al gust i necessitats de cada client i amb un assessorament técnic personalitzat.

Des de 1984 instal.lant els sistemes de calefacció més sostenibles i eficients del mercat a Catalunya (Lleida, Alt Urgell, Cerdanya, Puigcerdà, Berguedà...), Andorra i sud de França.

Per informació de característiques tècniques dels productes, preus, mides, etc, no dubteu en contactar-nos per e-mail (escalfoc@xemeneiesescalfoc.cat), telèfon (607 617 623), o mitjançant el formulari de contacte / compra, i encantats us atendrem.

També podeu contactar amb nosaltres per WhatsApp:
whatsapp XEMENEIES ESCALFOC WhatsApp (+34 607 617 623)

Podeu consultar també l'apartat d'OUTLET (logo_petit), i beneficiar-vos dels seus avantatges!

 
logo XEMENEIES ESCALFOC
MUNTATGES I MÉS ESCALFOC S.L. - NIF: B-25632522
Botiga (La Seu d'Urgell): A. Guillem Graell, nº 38 baixos - 25700 LA SEU D'URGELL (Lleida)
Tel: 607 617 623 - E-mail: escalfoc@xemeneiesescalfoc.cat - PRIVACITAT DE DADES
whatsapp XEMENEIES ESCALFOC WhatsApp (+34 607 617 623)
logo ARC DE MARBRE
L'ARC DE MARBRE
Botiga (Andorra): Av. Santa Coloma 31 - AD500 Andorra la Vella (PRINCIPAT D'ANDORRA)
Tel. 00376 391006 - 00376 824408 - E-mail:arcdemarbrexemeneies@gmail.com
whatsapp ARC DE MARBRE WhatsApp (+00376 391006)

ROCAL, llars de foc, inserts, termoxemeneies, xemeneies, estufes, barbacoes JOTUL, xemeneies i estufes de llenya JOLLY MEC, xemeneies i termoxemeneies, estufes i termoestufes, cassets, calderes, de llenya i pŔlĚlet LACUNZA, cuines, estufes, xemeneies BODART & GONAY, llars de foc de llenya SCAN, estufes, llars de foc STUV, estufes de gas, estufes de llenya, llars de foc, xemeneies, estufes de pŔlĚlets ORTAL, xemeneies de disseny, xemeneies a mida, xemeneies de gas HOXTER, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes de pŔl.let de qualitat DOVRE, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes de pŔl.let de qualitat LE FEU, xemeneies, estufes de llenya, llars de foc, insertables, guillotines, estufes etanol SPARTHERM, calefacciˇ, llars de foc, estufes, xemeneies de disseny, xemeneies a mida CL DESIGN, xemeneies de disseny, xemeneies a mida

Disseny Gràfic Lillet